97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneigroenteknoflookkruidenlaurierolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnrunderbouillontomaatuivleeswaterwortelzeezoutzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Biefstuk met roze pepersaus

Ingrediënten:
biefstukken, knoflooktenen, mosterd, olijfolie, peper en zout, peperkorrels, room, roomboter, roze peperkorrels, tijm en verse rozemarijn

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kangoeroe biefstuk met stroopsaus

Ingrediënten:
biefstukken, boter, knoflookteen, krieltjes, noilly prat, olijfolie, peper en zout, rode port, spruitjes, stoofperen, stroop, tijm, uitjes en verse rozemarijn

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Five Spice rundvlees

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberpoeder, ui, ketjap, sambal, kruiden, bakolie, rundvlees, serehpoeder, sjalotten, knoflook, trassi en water

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Terrine van rund en peterselie

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, hamlappen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piment, sjalot, tijm, zoete witte wijn en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

1 steak 2 sauzen

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gerookte chipotlepeper, groene peper, knoflook, komijnzaad, koriander, lendebiefstuk, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, oregano, pinda's, ribeye, rozemarijn, rum, sesamzaad, spaanse peper, tijm, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Lendenbiefstuk bourguinon

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, kastanjechampignon, knoflook, lendenbiefstuk, peper, rode wijn, runderbouillon, spek, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Miniwellingtons

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eidooier, kastanjechampignons, meel, parmaham, peper, plantaardige olie, steak, tijm en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Haal meer recepten op...