Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Stukjes vis met tomaten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, cognac, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: