Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, gemalen komijn, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, vruchtensap, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee: