426 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroenschileiwitkaneelknoflookmaïzenamelkolieolijfoliepeperroomsinaasappelsapslagroomsuikeruivanillesuikervruchtensapwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Eieren van Magirus

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, parmezaanse kaas, sinaasappelsap, suiker, witte boterhammen en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Russische eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, kappertjes, kaviaar, mayonaise, peterselie, suiker, yoghurt, zout, zoute augurk, zure augurken en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Hete eieren

Ingrediënten:
citroensap, ei, gember, knoflook, olie, rode peper, rode ui, santen, sereh, suiker en trassi

Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner uit De Joodse keuken:

Heilbot met eieren en citroensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, heek, heilbot, kabeljauw, laurier, maïzena, schelvis, snoek, suiker, ui, witte peper, wortel, zalm en zout

Keuken:
Brits / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren met garnalen - telor dan oedang

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, daoen salam, dunne kokosmelk, ei, knoflook, laos, maïsolie, noorse garnalen, rode spaanse peper, sambal trassi, serehpoeder, suiker, ui, verse garnalen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Aardbeien taartjes

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di limone - Citroentaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, poedersuiker en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Citroentaart

Ingrediënten:
amalfi-citroen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:

Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Wentelteefjes met sinaasappelyoghurt

Ingrediënten:
anijsster, boter, briochebrood, citroensap, diepvrieszomerfruit, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit-vanilletaart met champagnemousse

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, champagne, chocoladegarnituur, citroensap, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, rode vruchten en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...