39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieazijnbloemboterbruine basterdsuikercitroeneikomkommermosterdolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieplantaardige olieuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Caldero - Vissoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde paprika, harissa, heek, knoflook, knoflookmayonaise, koriander, laurier, mul, paprikapoeder, pastis, poon, raki, rode snapper, saffraanpoeder, schelvis, sinaasappelschil, tomaten, visgraten, zonnebloemolie, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Zalmkroketten met groene-kruidendressing

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, ketchup, knoflook, mayonaise, munt, panko-broodkruim, tomatensaus, vissaus, wittewijnazijn, zalmfilet, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Sformatini mediterraneo

Ingrediënten:
biet, bladpeterselie, citroensap, courgette, ei, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, plantaardige olie, ricotta, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tunesische beignets van kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, kipfilet, kippenpoten, knoflook, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pollo relleno

Ingrediënten:
bacon, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, ham, kip, knoflook, nootmuskaat, plantaardige olie, ui, verse bladpeterselie en oregano

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Salade Nicoise

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, knoflook, krieltjes, kropsla, peterselie, pruimtomaat, tomatenketchup, tonijnsteak, zonnebloemolie, zwarte olijf en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mayonaise speciaal

Ingrediënten:
ansjovispasta, citroensap, eidooier, knoflook, mosterd, olie, peterselie, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

B'stilla met sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandel, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemberpoeder, kaneelpoeder, kippenbouillon, kippendij, knoflook, koriander, olie, poedersuiker, saffraan, sinaasappelbloesemwater en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Bohnensalat mit Pellkartoffeln und Thunfisch / Bonensalade met aardappel in de schil en tonijn

Ingrediënten:
aardappels in de schil, ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bonenkruid, citroensap, dijonmosterd, dragon, ei, fruitazijn, gele paprika, gladde peterselie, kappertjes, keniabonen, knoflook, komkommer, kropsla, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rucola, selderijblad, tomaten, tonijn in water, venkelknol, witte ui, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittige krabkoekjes - Joe's stone crab cakes

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, knoflookteen, krabvlees, lente-ui, limoen, paneermeel, plantaardige olie, rode paprika, roomboter, tabasco, ui, verse peterselie, witbroodkruim en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...