Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, peper, prei, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit 45 geniale rezepten: