Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: