Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, olie, oregano, peper, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst: