Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn-botersaus
- Ingrediënten:
- boter, champagneazijn, sherryazijn, sjalotten, slagroom, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: