Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Keukenlab:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / nagerecht uit Noma:
Recept uit United states of cakes:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: