Bijgerecht uit 1080 recepten:
Rodekool met rode wijn en ui
- Ingrediënten:
- bloem, groente, olijfolie, peper, rodekool, rode wijn, rodewijnazijn, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peper, peterselie, pure chocolade, runderbouillon, salie, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: