Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Steenbolkfilets in witte wijn met prei en wortel
- Ingrediënten:
- boter, olie, prei, rode ui, steenbolkfilet, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, tijm, tomaat, ui, water, wijn, witte wijnazijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: