Recept van Miss Fromage:
Cannelloni met tonijn, ei en champignon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, citroen, eieren, melk, olie, olijfolie, suiker, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, bouillon, cayennepeper, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rode ui, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept van I love food & wine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jong a/d kook: