Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer: