Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladpeterselie, bouillon, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: