Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, fond, kalfsbotten, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Wijn van eigen bodem: