Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, eidooier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, ricotta, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Home made:
Recept uit I love groente:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: