732 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercayennepepercitroensapcourgettegemalen komijngerookt paprikapoedergroene paprikakikkererwtenknoflookkoriandermuntolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitomaatuiwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Baskische aardappels met paprika en ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Geroosterde paprika, ingelegde citroen en knapperige kappertjes

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, ingelegde citroenschil, kappertjes in pekel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopeper, rode puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Ratatouille met citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, citroen, gele paprika, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, rode paprika, rozemarijn en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

citroen-olijvensalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gemalen komijn, olijfolie extra vergine, paarse olijven, paprikapoeder, suiker, verse peterselie, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Paprika´s met feta

Ingrediënten:
bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Rijst met mosselen en paprika

Ingrediënten:
boter, bouillonblokje, citroen, margarine, mosselen, olijfolie, paprika, peterselie, rijst, tomatenketchup, ui, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Rijstsalade met doperwt & citroen

Ingrediënten:
citroen, diepvriesdoperwtjes, honing, maïskorrels, munt, olie, pitten, plantaardige olie, rode paprika, zilvervliesrijst, zout en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

makreel in citroen samfaina

Ingrediënten:
aubergine, citroen, courgette, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Gevulde zoete paprika

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, citroenrasp, citroensap, noten, knoflook, lente-ui, naanbrood, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, puntpaprika, ricotta, rode chilipeper en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Citroen & dille popcorn

Ingrediënten:
citroenrasp, dillezaad, gedroogde dille, paprikapoeder, pofmaïs, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kip met citroen en knoflook

Ingrediënten:
citroen, gemalen zwarte peper, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van farro met geroosterde paprika

Ingrediënten:
bosui, citroen, farro, feta, fijn zeezout, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, honing, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, tijm en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met geroosterde rode paprika

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode paprika, sojasaus, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...