Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, gember, groente, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: