Recept uit Koken voor elke dag:
Gevulde lamsschouder met boschampignons
- Ingrediënten:
- boschampignons, ei, gehakt, knoflook, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, peterselie, tijm, vetstof, witbrood en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroensap, eidooier, fruit, gehakt, groente, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Mediterraneo: