Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, laurierblad, peper, sjalot, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: