Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gegratineerde groene kool
- Ingrediënten:
- dragon, gruyère, halfvolle room, kool, melk, slagroom, zout, zwarte peper en zwitserse kaas
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, kool, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: