Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, dragon, ei, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Trattoria:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit Turquoise:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: