Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen: