Recept uit I love groente:
Risotto ai funghi
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit I love groente:
Recept uit Solo Food:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: