233 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Geroosterde varkensschouder

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cider, double cream, gedroogde spaanse peper, handappel, knoflook, kruidnagel, kruimige aardappels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, single cream, slagroom, ui, varkensschouder en venkelzaad

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Sjalottenpuree

Ingrediënten:
kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout

Soort:
groente / feestdagen
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met visvulling

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, gedroogde marjolein, geel pastadeeg, nootmuskaat, parmezaanse kaas, roze garnalensaus met room, slagroom, tomatensaus met room, ui, wijnazijn, wortel, zeebaars, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, korstdeeg, mager gerookt spek, nootmuskaat, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Quichettes Alsaciennes

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, eidooier, eieren, gekookte ham, boter, lente-uitjes, meel, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met kalkoen en zoete aardappel

Ingrediënten:
bieslook, boter, kalkoenvlees, kaneel, nootmuskaatpoeder, olijfolie, paneermeel, slagroom, ui en zoete aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Prei

Ingrediënten:
boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Hert met room - cervo alla panna

Ingrediënten:
bleekselderij, broodkruim, droge witte wijn, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, polenta, slagroom, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / feestdagen
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bospeen, boter, champignon, eidooier, kalfsborstvlees, kalfsfond, kalfsschouder, nootmuskaat, olijfolie, peper en zout, slagroom, suiker, wilde zwarte rijst en zilverui

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Stachelbeersauce - Kruisbessensaus

Ingrediënten:
camembert, crème fraîche, dragon, dragonazijn, droge vermout, druivenpitolie, fourme d'ambert, gorgonzola, kardamom, kerriepoeder, kruisbessen, nootmuskaat, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, wodka en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Haal meer recepten op...