185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodcitroensapcourgetteeifruitgehaktgroentehamburgersknoflookkruidenolieolijfoliepeperpeterselierijstsuikertomaatvetviswaterwortelzeezoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gesmoorde kropsla

Ingrediënten:
croutons, fleur de sel, gevogeltefond, groente, groentefond, peper, peterselie, romanasla en spek

Keuken:
Duits
Soort:
groente / boter en olie
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doperwten met knoflook en zwezerik

Ingrediënten:
bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Pljeskavica

Ingrediënten:
aubergine, groenten, half-om-halfgehakt, mild paprikapoeder, pitabroodjes, rode peper, olijfolie, zout, uien, wittewijnazijn, zure room en zwarte peper

Keuken:
Servisch
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Wontons

Ingrediënten:
garnalen, gehakt, gember, groente, noten, olie, rode peper, sambal, sojasaus, tempeh, tofu, ui, vijfkruidenpoeder, vis, vlees, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...