Recept uit De herenkookclub:
Bisque d'homard
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot: