381 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedragoneigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomtijmwitte wijnwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Poulet au Feu d'Enfer

Ingrediënten:
bieslook, geklaarde boter, cantharel, kippenborst, bruine kippenfond, kippenvleugels, knoflook, rode wijnazijn, room, sjalot en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Potato skins

Ingrediënten:
bieslook, pittige kaas, groene ui, olie, ontbijtspek, paprikapoeder, vastkokende aardappel en zure room

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met visseneitjes

Ingrediënten:
bieslook, mousserende droge witte wijn, olijfolie, rode visseneitjes, slagroom, taglierini, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Zeebrasem in knolselderijmelknog invullen

Ingrediënten:
bieslook, bladselderij, citroensap, dragon, droge witte wijn, kapperappeltjes, knolselderij, melk, slagroom, snijbiet, witte ui en zeebrasem

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Krieltjessla

Ingrediënten:
bieslook, dille, kappertjes, krieltjes, lente-ui, mayonaise, mierikswortel, peterselie, witte wijnazijn en zure room

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kleine piepers gevuld met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookte zalm, kappertjes, mierikswortel, olijfolie, peper, rode ui, rozevalaardappels, zalmkaviaar, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, geitenkaas, kervel, peterselie, roomkaas, sjalot, tijm en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, grove mosterd, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrels, rode biet, sjalot, suiker, vleesbouillon en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Varkenshaasbiefstukjes met cantharellensaus

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, rode ui, room, sjalot, spitskool, tijm, varkenshaasbiefstukjes, verse cantharellen en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Winterse pompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, groentebouillon, knoflookconfit, laurierblad, pompoenpitten, sjalot en winterpompoen

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Boudin Noir - Bloedworst

Ingrediënten:
appelmoes, bieslook, boter, calvados, ei, fijn zeezout, kervel, quatre épices, room, ui, varkensbloed, varkensdarm, vet spek, witte peper en zure appel

Keuken:
Frans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / worst
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...