Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Millefeuille van chocola met kof?e-extract en zoete kastanje
- Ingrediënten:
- cacaopoeder, chocola, water, mascarpone, poedersuiker, pure chocolade en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gember, gist, honing, kaneel, knoflook, limoensap, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, room, slagroom, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Twaalf:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Dranken / drinken uit Baru Belanda:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Patisserieboek:
Dranken / drinken uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Macaron:
Diner / nagerecht uit The big green egg book: