Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gekoelde wijn met aardbeien
- Ingrediënten:
- aardbeien, citroensap, droge witte wijn, munt en tafelsuiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champagne, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, knoflook, kristalsuiker, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Jamie's dinners:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Brindisa:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Drinken / cocktails uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: