840 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloneigehaktgroenteknoflookolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstrode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, jonge spinazie, kippenbouillon, koriander, lamsnek, olijfolie, saffraan, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di coda di manzo - Ossenstaartravioli

Ingrediënten:
banaansjalot, eierpastadeeg, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, tomatenpuree, varkensbuik, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip-marsala en basilicum

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bleekselderij, bloem, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, kippenbout, knoflook, maïzena, marsala, peterselie, sjalot, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Goulashsaus

Ingrediënten:
groene paprika, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Homemade pastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, ei, kippenbouillon, korstdeeg, mascarpone, munt, olijfolie, runderfond, rundergehakt, tomatenketchup, tomatenpuree, ui en worcestersaus

Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde kool - stuffed cabbage

Ingrediënten:
kaneel, kippenbouillon, olie, piment, rijst, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, tomatenpuree, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Ôrdek sarma - Snijbietpakketjes met eend

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, chilipoeder, droge sherry, eendenbout, freekeh, gedroogde zuurbessen, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode paprika, snijbietblad, tomatenpuree, ui en yoghurtsaus

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Bisque d'homard

Ingrediënten:
bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsschenkel met kikkererwten

Ingrediënten:
bruine fond, citroensap, gemalen koriander, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Gazpacho

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, gerookt paprikapoeder, komijnzaad, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, komkommer, rode wijnazijn, tomatenpuree, trostomaten, ui en zeezout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ciriole-pasta met wild-zwijnsaus

Ingrediënten:
ciriole, extra vierge olijfolie, jeneverbes, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, pecorino, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, wild-zwijngehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...