102 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletansjovis op zoutazijnbloembotercitroencitroensapeigistknoflooklaurierbladmelkmozzarellaolijfoliepeperpeterseliesuikertomaatuiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Vissoep - soupe de poissons

Ingrediënten:
brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:

vissoep met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappel, bittere sinaasappel, citroen, gemalen zwarte peper, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Aardappelpreisoep met rode zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ijsblokjes, kippenbouillon, prei, rode puntpaprika, witte peper, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met papas en mojo

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, puntpaprika, rode peper, rode wijnazijn, sardines, water, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Tonijntartaar

Ingrediënten:
eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Het aromatische deel van caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisessence, bietenblaadjes, chinese kool, citroensap, croutons, ei, eierdooier, extra vergine olijfolie, mosterdblad, muskaatazijn, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, preispruit, rozemarijnbloemen, sichuangroenten, stil mineraalwater, verse kervel, volkorenbrood, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / vis
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Visrolletjes

Ingrediënten:
bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wortel, zeebaars, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring op Boheemse wijze

Ingrediënten:
augurk, citroen, kappertjes, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderij, ui, water, wijnazijn, wortel en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik çorbasi - Vissoep

Ingrediënten:
aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Puttanesca

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, croutons, groene kruiden, kappertjes, olie om te bakken, olijven, pul biber, rode wijnazijn, rood pepertje, sinaasappelrasp, tomaten, tonijn uit blik, ui, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella met zoutevis

Ingrediënten:
bloem, doperwten, kippenbouillon, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, water, zout en zoutevisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Haal meer recepten op...