Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Omelet met tonijn (1825)
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, ei, karperhom, peterselie, sjalot, tonijn, water en zout
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, gember, knoflook, koriander, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Wild:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Hip Holland:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten: