Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Noma:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: