Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Moules Marinière (Dollase)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Turquoise:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Junges Gemüse: