Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Pittige kippenleverpaté
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kappertjes, kippenlever, knoflook, olijfolie, selderijblad, sjalot, slagroom en stokbrood
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: