252 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneiknoflookkruidnagellaurierbladoliepeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillonsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

PIlzfond - Paddensstoelenfond

Ingrediënten:
paddestoel, knoflook, knolselderij, laurier, peterseliestelen, plantaardige olie, prei, sjalotten, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slachtafval van gevogelte, soepkip, tijm, water, witte peperkorrels, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Lamsschenkel

Ingrediënten:
lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Jambalaya met garnalen

Ingrediënten:
andouille, bleekselderij, cajungroente, cajunkruiden, garnalen, langkorrelrijst, laurier, lente-ui, oesters, plantaardige olie, rode paprika, tasso, tomaten uit blik, ui, water en witte wijn

Keuken:
Cajun
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Duivenbouillon

Ingrediënten:
karkas van duif, karkas van gevogelte, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild / gevogelte
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Haas in tomatensaus

Ingrediënten:
boterolie, brandewijn, doorregen spek, haas, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tarwebloem, tijm, tomatenpuree, water, wildbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Pilzrisotto - Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, koningsoesterzwammen, laurier, margarine, oesterzwammen, olijfolie, peterselie, risottorijst, sekt, walnoten, water, witte ui, witte wijn en zout

Soort:
risotto / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Turkse aubergines

Ingrediënten:
aubergine, azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, schapenkaas, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Aïgo bouïdo - Knoflooksoep

Ingrediënten:
eidooier, gruyère, knoflook, kruidnagels, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, stokbrood, tijm, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Gemüsefond - Groentefond

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde shiitake, knoflook, knolselderij, laurier, olijfolie, pastinaak, peterseliestelen, prei, raapolie, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Varkensschenkel in peterseliegelei

Ingrediënten:
gepekelde varkensschenkel, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterseliegelei, prei, tijm, ui, veldsla, vinaigrette met truffelsap, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...