Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Varkensgebraad met marsala-vijgensaus
- Ingrediënten:
- bloem, dijonmosterd, droge marsala, kippenbouillon, olijfolie, rode ui, salie, varkensribstuk, vijg en vijgenjam
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair: