648 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemcitroensapeidooiereiwitgruyèreknoflooknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmuiwaterwitte peperzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

(Paas)stamppottaart van venkel en noten

Ingrediënten:
aardappel, amandel, ei, gele paprika, hazelnoot, peper, roomboter, venkel, volle melk, walnoten en zout

Soort:
stamppot / quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Aardappelkoekjes met crème fraîche

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, ei, knoflook, melk, peper, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Allerbeste maisbrood & chipotleboter

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cheddar, chipotlepeper, ciderazijn, ei, goudse kaas, huttenkase, jalapeñopeper, knoflook, mais, maïsmeel, melk, peper, polenta en spaanse peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-empanada's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kipgehakt, melk, peper, perzik, ui, zout en zure room

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Tourte aux chanterelles

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, eidooier, ei, jonge spinazie, melk, paddenstoelen, paprikapoeder, ricotta, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Bloemkool-gorgonzolakroket

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, dolcelatte, ei, extra vierge olijfolie, grof zeezout, panko, peper, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meergranen 'tortilla's'

Ingrediënten:
belegen kaas, boekweitmeel, boter, ei, havermout, melk, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse peterselie en volkorenmeel

Soort:
tortilla / pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:

Omelet

Ingrediënten:
boter, ei, margarine, melk, peper, peterselie, water en zout

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / lunch / voorgerecht uit Home Made winter:

Terrine van eend & salie

Ingrediënten:
armagnac, boter, cognac, crème fraîche, eendenborst, ei, gemberpoeder, marjolein, melk, piment, pistachenoten, salie, tawny port, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Rucolasoufflé

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, ei, italiaanse kruiden, melk, peper, rucola en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Hartige kaashapjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, ei, melk, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met pastinaak

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, pastinaak en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kastanjesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, kastanjes, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...