Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: