Recept uit Noma:
Langoustines en zeesmaken
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, druivenpitolie, langoustines, oesters, peterselie, roggebrood en rood zeewier
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Turquoise: