Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Gemengde antipasto schotel
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, ei, italiaanse salami, knoflook, mosselen, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper en room
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, eidooier, olie, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Spaans koken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner uit Anatolië:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Turks kookboek: