Recept uit Sous vide:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsschenkel, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit Portfolio:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit Bouillon: