Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groente, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: