Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Palingmousse met wodka-citroensaus
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, ei, gerookte paling, roomboter, rucola, waterkers, witte wijn en wodka
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champagne, citroen, citroenrasp, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Ons bakboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl: