Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Aardappelpannenkoekjes
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, ei, nootmuskaat, olijfolie en schenkroom
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemige aardappel, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: