Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Poulet à la corsoire - Kip "Corsoise"
- Ingrediënten:
- aardappel, champignons, cognac, doorregen spek, kip, olijfolie, olijven, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt: