Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: