Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Spinazie-prei met kaas en krokante kip van Jamie
- Ingrediënten:
- babyspinazie, crème fraîche, drumsticks, kippendijen, boter, olijfolie, preien, rode uien, tijm, taleggio en knoflook
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie: